trafikfakta.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Vælg en dygtig og rutineret maler i København

Vælg en dygtig og rutineret maler i København

Enhver bolig bliver mere frisk og levende at beskue, når vægge, lofter og indvendigt træværk er nymalet og skinnende. Når stuer og værelser har været udsat for et gedigent stykke malerarbejde, er resultatet ikke til at tage fejl af: Ensartede vægge uden mærker og buler, hvide lofter, og glansfulde paneler, døre, vinduesrammer og skabslåger. Du vil tydeligt kunne se, hvilken forskel, det gør, når et hus eller en lejlighed er blevet gennem renoveret med et stykke professionelt malerarbejde som det flotte finish og kronen på værket.

Kan jeg selv udføre malerarbejde?

Når det blot handler om at lappe småskader i eksisterende maling, eller måske male en enkelt skabslåge, som er blevet ekstra slidt, er der intet i vejen for, at du selv svinger penslen. Men når det drejer sig om at sætte det afsluttende touch på en gennemgående istandsættelse af alle boligens rum, er det en rigtig god idé at få fat på en professionel maler.

Det er et ret stort arbejde at male samtlige vægge og lofter i hele boligen – for slet ikke at tale om alt indvendigt træværk. Hvis det malerarbejdet skal være gennemfør, skal der startes helt fra bunden – træværk skal slibes, gammelt tapet skal pilles ned, huller i pudset skal lappes – og så skal væggene slibes og primes med Mikrodispers, hvis malingen skal binde ordentligt. Ofte vil det forholde sig sådan, at pudset på én eller flere vægge er af en sådan beskaffenhed, at det kræver en fuldspartling frem for overfladisk lapning. Og så kigger du på mange, mange dages fuldtidsarbejde.

Find en kompetent og erfaren maler online

Når malerarbejdet antager disse dimensioner, kan det altid bedst betale sig at alliere sig med en dygtig håndværker. Hos https://malerkanonen.dk/maler-koebenhavn/ kan du få et gratis og uforpligtende tilbud på maling af din bolig ved faglært maler i København.