trafikfakta.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Sved- og lugtfri bambusstrømper til job, træning eller andet

Har du problemer med varme fødder, som går hen og bliver svedige i løbet af dagen? Ville du gerne smide skoene så fødderne kan få lidt luft – men tør du ikke på grund af lugten? Og er problemet særligt udtalt så snart du er fysisk aktiv, selv i kortere tid ad gangen? Så bør du prøve at skifte til bambus strømper eller sokker.

Med sokker, strømper eller undertøj fremstillet af tekstil baseret på bambus fibre vil du virkelig kunne mærke en stor forskel. Og så er bambus endda et langt mere miljø og klima venligt materialer end traditionelle tekstil materialer så som for eksempel bomuld.

Hvorfor skal jeg købe bambus strømper og sokker?

Du skal købe bambus strømper og sokker hvis du gerne vil undgå problemerne og ubehaget forbundet med varme, svedige og lugtende fødder. Bambus strømper og sokker kommer nemlig samtlige tre problemer til livs. Først og fremmest er de porøse bambus fibre endog særdeles ventilerende. Denne egenskab bevares i forarbejdningen og i fremstillingen af de smarte bambus strømper og sokker, samt i vask efter vask af disse.

Det samme gør sig gældende for de sved transporterende egenskaber i materialet. Du er således sikret at dine fødder hverken bliver varme eller fugtige i løbet af dagen, også selv om de er lukket inde i dine arbejdssko. Som en naturlig følge her af undgås samtidig lugt gener. Og det siger næsten sig selv at bambus strømper og sokker er ideelle i forbindelse med træning, af samme årsager.

Hvor kan jeg købe bambus sokker, strømper og undertøj?

Er du således i markedet efter underbeklædning eller strømper og sokker fremstillet af det bløde og behagelige bambus materialer kan du med fordel tjekke Boody. Boody er et australsk baseret firma med stor international succes – og nu fås de lækre Boody bambus strømper også i Danmark. Se dem alle på boody.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *