trafikfakta.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Lækker og varieret aftensmad til daglig med en måltidskasse

advertorial

Er du småbørnsforælder, og vil du gerne kunne servere sund og varieret mad for dine børn hver eneste dag? Så burde du overveje et abonnement på en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse.

Hvorfor abonnere på en måltidskasse?

Der er mange gode grunde til at tegne et abonnement på en måltidskasse – især for børnefamilier som oplever tidspres i hverdagen.

Med en måltidskasse bragt til døren en gang om ugen behøver mor og far ikke at skulle rakke rundt i supermarkedet efter fyraften, midt i den værste myldretid, for at finde ingredienser til aftensmaden. Dette kan godt være lidt af en prøvelse, især hvis man samtidig har trætte og utålmodige unger på slæb.

Når du abonnerer på en måltidskasse vil alle ingredienser og råvarer findes i kassen. Og så kan du skære den stressende indkøbstur ud af programmet.

Med en måltidskasse sparer du også tid i køkkenet. Retterne i en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er nemme og hurtige at tilberede. Følger du anvisningerne i det medfølgende opskrift hæfte vil du kunne have et lækkert hjemmelavet aftensmåltid klar på omtrent en halv time.

Samtidig er meget af tilbehøret til måltidet, her under dressinger og saucer, tilberedt på forhånd hvilket sparer dig for yderligere besvær. Faktisk er det så nemt at lave lækker og sund aftensmad med hjælp fra Kokkens Hverdagsmad at du kan overlade madlavningen til de lidt større børn.

Mindre madspild med en måltidskasse

Da mængden af ingredienser i en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse er tilpasset antallet af kuverter slipper du helt for at skulle smide gode råvarer i skraldespanden. På den måde bliver det samtidig billigere for dig at lave aftensmad til familien. Og det uden at I behøver at spise det samme flere dage i streg.

Du kan se de forskellige måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad, og bestille din måltidskasse online på kokkenshverdagsmad.dk.