trafikfakta.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Lad den lokale bedemand hjælpe dig med begravelse eller bisættelse

Lad den lokale bedemand hjælpe dig med begravelse eller bisættelse

Det er aldrig nemt at miste. Langt de fleste mennesker oplever en nærmest ubærlig sorg og et uendeligt savn, når en kær ven eller et nært familiemedlem går bort. Det er som oftest rigtig svært at skulle forholde sig til at mangle pågældende person i sit liv. I tiden efter dødsfaldet kan tilværelsen føles uvirkelig, som en drøm.

Man vil have behov for at søge tryghed, trøst og bekræftelse hos andre efterlevende, og i det hele taget bruge tid på eftertanke, minder og samtale. Men desværre forholder det sig sådan, at den tid, som kommer umiddelbart efter et dødsfald som regel er præget af travlhed. Der er et dødsbo, som skal ryddes, et testamente, som skal læses, måske abonnements services, pensions ordninger og bank konti, som skal afvikles – og så er der selvfølgelig hele arrangementet omkring begravelse eller bisættelse af den afdøde.

Her i finder du masser af opgaver, som skal løses inden for meget kort tid. Og her er det en en rigtig god idé at få hjælp og støtte fra professionelt hold.

Få den rette hjælp til begravelse og bisættelse hos den lokale bedemand i Roskilde

Denne hjælp kan du få hos en bedemand. Bedemandens opgaver er nemlig ikke begrænset til klargøring og kisteilæggelse af den afdøde. De indbefatter også eksempelvis kontakt til kirkekontoret i det sogn, hvorfra den afdøde skal bisættes, og indhentning af begravelses hjælp fra kommunen eller den afdødes private forsikring.

Bedemanden kan også hjælpe dig med at skrive en dødsannonce og få denne indrykket i lokale eller landsdækkende aviser og dagblade. Og så kan bedemanden assistere, når der skal bookes lokaler hos det lokale gæstgiveri eller på en kro i nærheden i forbindelse med gravøl eller reception.

Din bedemand i Roskilde hedder Begravelse Roskilde – klik ind på begravelseroskilde.dk og læs mere om bedemandens ydelser.