trafikfakta.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Hvorfor du bør være medlem af Danmark

Sygeforsikring Danmark er en sygeforsikring, som man kan melde sig til, hvis man ikke fejler noget. Ved at melde sig til Danmark får man mange fordele. Fordele i forskellige sektioner inden for helbred m.m. Her i indlægget kommer vi ind på, hvorfor du bør være medlem af sygeforsikring Danmark.

Du sparer penge på medicin

Ved at være medlem af Danmark vil du løbende kunne spare penge på medicin. Måden det fungerer er på er, at du betaler fuld pris for din medicin, når du skal bruge den, men når du køber det bliver der registreret en mulig refusion. Refusionen afhænger af mængden af medicin du køber i løbet af et år, men også hvilken klasse du er i med dit abonnement hos Danmark.

Pengene bliver udbetalt i løbet af året, alt afhængig af hvilken udbetalingsform du har valgt.

Tandlæge

Hvis du skal til tandlæge, så kan det hurtigt blive dyrt. Men ved at være medlem af sygeforsikring Danmark, så kan du ligesom ved medicin få refusion for din behandlinger. Her beregnes refusionen lidt anderledes end ved medicin, da det ikke afhænger af mængden, men af den behandling du skal have. Hvis du vil vide hvor meget du kan få refunderet på en behandling, så kan du finde den komplette liste hos Danmark.

Find en god tandlæge her: https://stjerneklinik.dk/kroner-og-broer/

Kiropraktor

Ligesom ved tandlægen, så kan du ved en kiropraktor få refusion ved at være medlem af sygeforsikring Danmark. Du betaler det fulde beløb, når du er til behandlingen, hvorefter du vil få udbetalt din refusion i løbet af året. Dette betyder, at du skal have pengene på kontoen den dag, du ønsker at blive behandlet.

 

Der er altså mange fordele ved at være medlem af sygeforsikring Danmark, og hvis du endnu ikke er det, så anbefaler vi, at du bliver det. Du kan ikke blive medlem, hvis du allerede er syg.