trafikfakta.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Hundesko og hundestøvler til beskyttelse af hundens poter

Måske har du set hunde gå tur iført hundestøvler eller hundesko og tænkt at det så morderligt fjollet ud. Men der er mange gode grunde til at lade hunden iført fodtøj på gåturen.

Giv hunden hundestøvler eller hundesko på når det er varmt i vejret

Hvis du nogen sinde selv har prøvet at træde ud på en flise belagt terrasse eller et ditto fortov på bare tæer når solen har stået direkte på i nogle timer ved du hvordan det føles.

På samme måde har din hund det når du forventer at den skal kunne gå tur på en varm sommerdag. En hund kan faktisk godt få smertefulde forbrændinger på trædepuderne hvis den skal gå langt på hed asfalt eller solvarme fliser. Og derfor bør du beskytte hundens poter med hundestøvler eller hundesko om sommeren.

Brug hundestøvler når poterne er kommet til skade

Skulle skaden være sket, og din hund har trådt i et glasskår eller fået revner i trædepuderne på grund af varme fra asfalten eller saltning af fortovet, bør du beskytte poterne med hundesko eller hundestøvler.

Det samme gælder hvis hunden har fået en operation i sin pote, for eksempel på en indgroet klo. Det kan være smertefuldt for hunden at træde direkte på fliser, asfalt eller den bare jord med en skadet pote. Og derfor bør du vælge en hundesko eller støvle med foring i sålen.

Køb hundesko og hundestøvler online

Hvis du leder efter hundesko og hundestøvler i god kvalitet kan du hos Østrand Hundeartikler finde et velassorteret udvalg af disse. Østrand Hundeartikler er leveringsdygtig i hundestøvler og hundesko i flere forskellige størrelser og udformninger. Du vil således sagtens kunne finde netop de hundestøvler eller hundesko som passer til nøjagtig din hund hos Østrand Hundeartikler.

Klik ind på hjemmesiden ostrand.dk og gå på opdagelse i den online shop.