trafikfakta.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Her er lige nogle gode forslag til at sikre sig som VVS i København

Her er lige nogle gode forslag til at sikre sig som VVS i København

Ved arbejde som VVS’er i København, som kan foregår via Flex VVS, så har man formentlig meget grundigt, vigtigt og dyrt værktøj, som man holder af.

Det kommer nemlig de ansatte til gode, at de kan bruge det nyeste værktøj til mange af deres VVS-opgaver, så de ikke skal bruge unødig tid på det med slidt værktøj, der også har for lang tid på bagen og ikke virker optimalt mere.

Desuden er det et godt samarbejde med et givent værktøjsmærke, hvor man som VVS-firma ofte indgår fordelagtige aftaler om, at man kun bruger dem som leverandør og altid giver en det nyeste værktøj mod, at man direkte og indirekte reklamer for firmaet via ens munderinger og på de sociale medier blandt andet.

Selv køretøjene er nogle, der gør arbejdet lettere, når man skal til og fra arbejde og udføre de opgaver, man bliver sendt ud til.

Faktisk er der så meget dyrt værktøj og vigtige firmabiler i ens virksomhed, at de udgør en del af ens inventar, der faktisk repræsenterer en god del af ens værdier i fysisk form.

Så disse værdier kaster man da ikke bare skødesløst hen i et hjørne, når man er færdig med at bruge det – også selvom det ikke er ens eget, for de ansatte ved godt, at de kan blive sat til at erstatte det, hvis de ødelægger tingene for ofte er behandler dem lemfældigt.

Men desuden skal man gerne sørge for, at lidt for lyssky mennesker i vore danske hovedstad ikke bliver fristet til at kigge lidt nærmere på, om det ikke skulle være let at tilrane sig disse værdigenstande både om natten fra hovedkontoret, eller når de ansatte er ude på en opgave og ikke er årvågne.

Sørg derfor at forsikre tingene, sæt lås på dørene, på skabene og efterlad ikke tingene uden opsyn.