trafikfakta.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Giv slip på din alkohol afhængighed med en alkoholbehandling

Giv slip på din alkohol afhængighed med en alkoholbehandling

Misbrug af alkohol er – og har alle dage været – et stort problem i det danske samfund. Det er utroligt nemt at udvikle et alkohol misbrug. Alle de optimale vækst faktorer er nemlig til stede: En høj grad af vanedannede egenskaber i stoffet, nem tilgængelighed, og en kultur, som foreskriver, at alkohol nærmest er en del af hverdagen.

Hvis alkohol var blevet introduceret som rusmiddel på markedet den dag i dag, var det aldrig blevet tilladt – nok nærmere bandlyst. Alkohol er i bund og grund et opløsnings middel, som kan forårsage uoprettelig skade på såvel indre organer som på hjernen og på sindet.

Samtidig er alkohol – måske kun overgået af nikotin – det mest vanedannende stof i den frie handel. Der skal ikke meget til, før man med den rette disposition falder i alkoholisme fælden og pludselig ikke kan undvære sine daglige opstrammere. Og så er det utroligt nemt at skaffe alkohol, som hverken kræver en recept eller en skummel bagmand. Det er blot et spørgsmål om at besøge det nærmest supermarked eller den lokale kiosk – ja, selv på tankstationer kan man købe øl, vin og spiritus, selv om vi alle kender de grumme konsekvenser af at blande alkohol med motoriserede køretøjer.

Kom ud af alkoholismen med hjælp fra et professionelt misbrugscenter

Har dit forbrug af alkohol for længst overskredet det punkt, hvor sundhedsstyrelsen sætter grænsen for dagligt indtag? Kan du ikke komme igennem dagen uden en lille gibbernakker til morgenmaden, suppleret af et stigende forbrug dagen igennem indtil du skal have en sjus for overhovedet at kunne falde i søvn? Og er dine omgivelser begyndt at stikke til dig på irriterende vis? Så er det på tide at opsøge professionel hjælp – for så er der en god chance for, at du er ved at havne i gruppen af alkoholikere, som fylder op i den grimme statistik.

Du kan få hjælp og rådgivning i forhold til afvænning på behandlingscenter-stien.dk