trafikfakta.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Find den mest kompetente glarmester i Smørum

advertorial

Har du brug for nye vinduer i huset, eller skal der sættes et spejl op på din badeværelse? Så bør du hive fat i din lokale glarmester.

Få hjælp til glasarbejdet hos din glarmester i Smørum

Hvis du er bosat i den nordlige del af Storkøbenhavn eller i Nordsjælland kan du altid kontakte Glarmester Henrik og Bent A/S. Glarmester Henrik og Bent A/S er en professionel glarmester forretning med mange års erfaring inden for glas arbejde i private boliger såvel som hos virksomheden.

Den velrenommerede glarmester forretning har fysisk til huse i Hellerup, men kører over hele den nordlige del af Storkøbenhavn samt i Nordsjælland. Du kan således få hjælp hos Glarmester Henrik og Bent A/S hvis du for eksempel bor i Smørum, Nærum, Virum, Holte, Lyngby, Birkerød, Allerød eller andre byer i omegnen.

image

Hvad kan Glarmester Henrik og Bent A/S hjælpe mig med?

Hvis du for eksempel står for at skulle energi optimere din bolig kan du hos din glarmester i Smørum få hjælp til montering af termoruder med to eller flere lag. Moderne termoruder er punkterfri og isolerer samtidig din bolig optimalt. Og da de fleste af dem samtidig er lyd isolerede slipper du for irriterende ude fra kommende støj.

Der ud over kan du få akut hjælp hos Glarmester Henrik og Bent A/S hvis en eller flere ruder i dit hus eller i din butik skulle være smadret. Glarmester Henrik og Bent A/S rykker hurtigt ud og hjælper dig med at erstatte den ødelagte rude med en ny en af slagsen.

Endelig kan du få hjælp til udskæring af diverse glas emner, for eksempel spejle eller glas til bordplader. Og du kan selvfølgelig altid få indrammet plakater eller billeder på smukkeste vis hos din lokale glarmester.

Du kan læse mere om Glarmester Henrik og Bent A/S, og få en uforpligtende snak om dine behov for glarmester arbejde, via hjemmesiden henrikogbent.dk.