mekaniker Haderslev

Find den bedste mekaniker i Haderslev

Find den bedste mekaniker i Haderslev

advertorial

Leder du efter et autoværksted som kan varetage pleje og vedligeholdelse af din bil? Så bør du vælge et værksted tæt på din bopæl.

Find en god lokal mekaniker i Haderslev

Hvis du er bosat i Haderslev eller nærmeste omegn er det således en god idé at finde et autoværksted med beliggenhed på disse kanter. På den måde er du sikret en automekaniker inden for rækkevidde, og kort transport tid til og fra værkstedet.

I Haderslev finder du Lassens Auto, som blandt de lokale beboere i Haderslev og oplandet hertil har ry for at være blandt de bedste autoværksteder i Haderslev.

image

Du kan hos Lassens Auto ApS forvente en fantastisk service, leveret af dygtige mekanikere og teknikere som sætter en stor ære i at levere et stykke vel udført arbejde. Og det uanset om det drejer sig om et service eftersyn, udbedring af skade efter stenslag, eller udskiftning af dele på din bil.

Lassens Auto – mange års erfaring med service og reparation

Hos Lassens Auto finder du udelukkende de dygtigste og mest erfarne automekanikere og service teknikere som står klar til at hjælpe dig med vedligeholdelse af din bil. Med hjælp fra Lassens Auto kan du forlænge levetiden på din bil og sørge for at den holder sig i fin og køreklar stand.

Som fast kunde hos det velrenommerede Lassens Auto har du der ud over mulighed for at indgå en favorabel service aftale som giver dig adgang til gode rabatter på en lang række produkter og tjenester. Med en fordelagtig service aftale hos Lassens Auto kan du samtidig få hjælp til blandt andet skift af dæk både sommer og vinter – og mulighed for at opbevare de dæksæt, som ikke er i brug, på det til autoværkstedet hørende dækhotel.

Klik ind på lassens-auto.dk og få mere information om værkstedet og dets produkter og ydelser.