trafikfakta.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Find billig og miljøvenlig flaskegas online

Leder du efter den reneste form for flaskegas til anvendelse inden for eksempelvis industri, produktion, landbrug eller fødevarer? Så kan du trygt henvende dig hos Primagaz. Primagaz forhandler nemlig flaskegas til alle former for erhvervsmæssig anvendelse, og vil med sikkerhed kunne levere gasflasker som rummer de mængder du skal bruge.

Hvilke former for gas forhandler Primagaz?

Primagaz er leveringsdygtige i den overordentligt miljø og klima venlige gas type LPG. LPG står for Liquefied Petroleum Gas og er en gas type fremstillet særligt til de oven for nævnte brancher. Hovedingrediensen i LPG er propan, som er en meget enkelt gas af typen alkan. Et propan molekyle består udelukkende af enkelt bindinger mellem kulstof atomer og brint atomer.

Ved forbrænding binder molekylets kulstof atomer sig til ilt atomer og danner kultveilte, også kendt som CO2. Brint atomerne binder sig også til ilt og danner vand (H2O).det betyder at du får en utroligt høj og effektiv forbrænding uden spild produkter i form af partikel forurening eller giftige gasser. Derfor er LPG særdeles velegnet til eksempelvis madlavning.

Hos Primagaz kan du også købe BioLPG – den ekstra bæredygtigeversion af LPG. BioLPG og LPG adskiller sig ikke fra hinanden på det molekylære plan da der er tale om den samme gas. Både BioLPG og LPG har høj brændværdi og er begge meget miljø og klima venlige. Men hvor LPG er fremstillet under konventionelle forhold er BioLPG produceret på et biomasse anlæg. Det vil sige at BioLPG er udvundet fra 100 % bæredygtig og fornybar biomasse fra eksempelvis madaffald og vegetabilske olier.

Vælger du BioLPG frem for almindelig LPG når du står for at skulle købe flaskegas støtter du produktionen af denne klima venlige og bæredygtige gas type. Primagaz forhandler gasflasker i mange forskellige typer og størrelser, så der altid vil findes en som matcher dine behov – find den på Primagaz.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *