døre

Få nemmere adgang til din terrasse

Få nemmere adgang til din terrasse

advertorial

Noget af det skønneste er at sidde ude på terrassen om sommeren og hvis man er heldig også om foråret og efteråret, især hvis din terrasse er overdækket. Derfor er det også vigtigt, at det er nemt at komme ud på din terrasse og det gøres blandt andet via et par dobbelt terrassedøre. Det kunne blandt også ske ved at få skåret en ekstra dør ud til terrassen. Det kunne f.eks. være at du får udskiftet et vindue og får en ekstra dør. 

En tømrer kan relativt nemt få skåret ud, så der kan komme en eller flere ekstra døre.

døre

Glas eller ikke glas

Når du skal vælge nye døre er der flere ting du skal tage stilling til. En af dem er om der skal være glas i dine døre. Døre med glas, og det gælder måde terrassedøre og din hoveddør, giver mere lys ind i din bolig. Det har den ekstra fordel, især fra dine dobbelte terrassedøre, er at du kan sidde inde om vinteren og nyde din have. Både i dagstimerne, men også om aftenen. Især hvis du har sat lys ud, så du kan nyde dine smukke buske og træer.

Skal du have udskiftet flere døre på en gang, kan du også overveje om om dørene skal have den samme lås eller hver sin. Hvis du vælger at de skal have den samme lås, skal du give døreproducenten besked, når du bestiller dem. Det har den fordel at du slipper for et kæmpe stort nøglebundt. 

Samtidig kan du også beslutte dig for hvilken type af lås du vil have. En lås/lås gør det svære for en tyv at komme ud, da de skal bruge en nøgle, så med mindre du har efterladt en nøgle indvendigt, gør du det svære. Alternativt skal du vælge en lås/vende løsning.