trafikfakta.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Få det bedste tilbud på gulvafslibning i København

Få det bedste tilbud på gulvafslibning i København

Er dit trægulv trist og mat i overfladen – og bærer det synlige tegn på slid i form af ridser, skrammer og grålige slidspor fra nedtrådt støv og snavs? Så har du sikkert allerede opdaget, at det ikke nytter noget at vaske gulvet. Det bliver måske nok rent, men ikke pænt.

Pletter fra spildte væsker, gullige plamager fra solfalming og småskrammer og ridser vil stadig skæmme den før så smukke og ensartede overflade, når gulvet tørrer op igen. Dette skyldes, at lakken er slidt væk, eller at det beskyttende lag af olie eller sæbe er forsvundet. Når først gulvet har nået dette stadie af slitage, er der kun én måde hvorpå du kan genskabe dets skinnende look – og det er ved en grundig og effektiv gulvafslibning med tilhørende efterbehandling.

Kan jeg selv foretage en gulvafslibning?

Mange bolig ejere vælger selv at forestå afslibning af trægulv. Det kan da også sagtens lade sig gøre at leje en maskine til gulvafslibning hos et byggemarked eller lignende. Men dette er ikke ensbetydende med at det er verdens bedste idé selv at slibe sit gulv.

Gulvafslibning er et tungt og slidsomt stykke arbejde, som for det første kræver et vist håndelag, og for det andet langt fra er nogen gratis omgang. Vælger du selv at slibe dit gulv, skal du ud og leje en maskine, som kan være temmelig tung at bakse med. Du skal selv købe ind til din gulvafslibning – hvilket vil sige at du skal ud og have fat i sandpapir til den på maskinen monterede slibe rondel, og du skal skaffe klude og materialer – olie, sæbe, lud eller lak – til efterbehandling. Og så kan det faktisk lige så godt betale sig at overlade arbejdet til en dygtig fagperson.

Du kan læse mere, og få et stærkt tilbud på gulvafslibning, på https://dbf-gulvservice.dk/