Soveposer

Du kan sagtens få brug for mere end en sovepose

Du kan sagtens få brug for mere end en sovepose

advertorial

Hvis du allerede har en sovepose, tænker du måske, at du ikke behøver en mere. En sovepose må vel være nok til de ture, som du skal på, ikke? Det kommer dog helt an på, hvornår du bruger din sovepose. Hvis du bare bruger den fra tid til anden, når du skal på lejrtur eller campingtur, er det meget muligt, at det vil være nok for dig med bare en enkelt sovepose. Hvis du er mere et outdoormenneske, der rejser meget, og som sover uden for mange forskellige steder i verden, kan du dog få brug for at have flere forskellige former for soveposer. 

Et godt sted for dig at kigge efter soveposer er på webshoppen outdoorxperten.dk. De har et meget stort udvalg af soveposer, og du kan derfor helt sikkert nemt finde den form for sovepose, der passer til den tur, som du skal på. Derfor er det oplagt for dig, at du starter med at se der, når du skal finde ud af, hvilke former for soveposer der findes. 

image

Sådan vælger du den rette sovepose

Når du skal købe en sovepose, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i, hvordan vejret er, der hvor du skal hen. Er der for eksempel meget høj luftfugtighed, stiller det særlige krav til fyldet i soveposen. Det varmeste fyld i en sovepose er dun, men de bliver fugtige og klasker sammen, når der er en høj luftfugtighed. I det tilfælde er det derfor vigtigt, at du vælger et kunstigt materiale, der ikke bliver påvirket af luftfugtigheden. 

Skal du omvendt til et sted, hvor der er meget koldt, vil dun være helt perfekte. Når luften mellem dem bliver varmet op af din kropsvarme, vil soveposen blive ved med at føles dejlig lun og behagelig, så længe du ligger i den. Det vil derfor være perfekt for dig at have sådan en pose med.