trafikfakta.dk

Alt fra gulvafslibning til boligadvokat til mobiltelefoner til fragtfirmaer. Læs vores anmeldelser, guides og artikler

Bekend dine synder med ødelagte plastikkasser

Det er jo bare surt for dig selv, hvis du er kommet til at ødelægge de plastikkasser, som du selv her købt og fået hjem.

Så er det jo med at smide dem korrekt ud og sørge for, at du får erhvervet dig nogle nye, hvis du ikke kan undvære den slags.

Men noget værre er det, hvis du nu havde lånt de kasser af nogle andre, og så er de gået i stykker.

Det er jo hændeligt uheld, hvis en enkelt plastikkasse går i stykker, og så dyre er sådan nogle jo heller ikke, men hvis man ender med at ødelægge alle eller stort set alle plastikkasser i den samme ulykke, eller fordi man var lidt lemfældig med brugen af dem, så er det virkelig pinligt.

Det kan faktisk blive så pinligt for en, at man næsten hellere vil gemme hændelsen væk og fortie det, end at man vil bekende ens synder.

Men det er trods alt det bedste at gøre.

Få skaffet nogle nye plastikkasser

Et eksempel kan jo være, at der opstår uenighed om, hvorvidt de kasser er blevet ødelagte efter brug af en anden, eller om der bliver påstået, at kasserne var på den måde, da man lånte dem.

Man overvejer næsten, at man skulle have taget nogle billeder af dem forud, men det er trods alt plastikkasser, og hvem gør lige den slags?

Skulle der så netop være sket et uheld, hvor alle kasserne er gået i stykker, så er det surt, men man gjorde det ikke med vilje, og så er det med at erstatte dem, om man gør det med penge eller ved at købe nye plastikkasser.

Er alle plastikkasserne gået i stykker på hver sin måde, skal man stadig erstatte dem og måske overveje, hvordan man håndterer sådan nogle plastikkasser fremover og lade det være ens egne.

One thought

 1. Hi there, I hope you’re doing well.

  I handle influencer relations for LeggingsHut. Great to meet you!
  I stumbled across your account and thought your content would be perfect for us.
  If you feel we’d make a good fit, I’d love to invite you to our referral program.

  Use this link to visit, http://leggingscashteam.com

  Sincerely,
  Leggings Cash Team Judy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *